Резервации

Форма за резервация

Резервация по телефона

Ако Ви предстои важна среща, семеен празник или вечеря и искате да избегнете неприятни изненади като липса на свободна маса, препоръчително е да направите резервация предварително. Обадете ни се на 0882 4444 14 и уточнете детайлите за Вашата резервация. В повечето случаи, ще имате възможността да направите резервация за вечеря, като се обадите рано сутринта в същия ден. Въпреки това, ако планирате вечерята от по-дълъг период от време, свържете се с нас по-рано. С наближаването на Коледните и Новогодишните празници, именните дни и разбира се, 8ми декември, необходимо е резервацията да бъде направена няколко седмици по-рано.

Онлайн Резервация

Друг начин да резервирате маса е чрез формата за контакт в нашия уебсайт. Чрез нея ще можете бързо и лесно да направите резервация, като единствената информация, която е необходимо да попълните е Вашите имена, имейл, телефон, дата и час за желаната резервация и брой гости, които очаквате.

Резервация на място

Ако желаете, може да посетите ресторанта лично и да направите резервация на място. По този начин може да запазите конкретна маса, която сметнете като най-подходяща за Вашия празник.