Екип

Има определени характеристики, които отличават един петзвезден ресторант от един не толкова добър. Такива качества спомагат за поддържане добрия имидж на ресторанта и са основна причина той да бъде винаги пълен с доволни клиенти.Основната характеристика, за която говорим, е внимателно селектирания персонал.

Нашият екип

Всеки един член от нашия екип е избран сред многохиледна конкуренция. Ние работим с изтъкнати специалисти не само от България, но от Дубай, Испания и Англия. Дългогодишният опит и невероятния професионализъм, с който работят, са само една част от техните изключителни качества. Гордеем се с всеки наш служител, защото самият факт, че е част от нашия екип, означава че е минал през редица тестове и интервюта, и е доказал по несъмнен начин, че заслужава позицията, която заема в нашия ресторант.

Високи стандарти

Ресторант „Вятърните мелници” е установил високи стандарти за качеството на храните, които предлага, и гарантира на гостите да получават същото качество с всяко хранене. Ние знаем, че сервирането на качествени храни е основна причина за спечелването на добра репутация и неминуемо приканва гостите да се върнат отново, за да опитат нашите кулинарни изкушения. Висококачествените съставки и опитните готвачи са еднакво важни предпоставки, за да се получи перфектното ястие. Един добър готвач разбира нуждите на гостите и работи добре с персонала в кухнята.

С грижа към клиента

Ние осигуряваме добро обслужване на клиентите ни в чиста околна среда, което спомага за увеличаване на цялостното преживяване на нашите гости. Персоналът, който взаимодейства с Вас, е учтив и поддържа позитивна нагласа. Нашите сервитьори са запознати с менюто в детайли и могат да отговорят на всички Ваши въпроси. Бързината при доставяне на храните и напитките на гостите е наш основен приоритет. Освен това, всички служители спомагат за запазване на перфектна чистота на ресторанта по всяко време, включително и в кухнята, зони за приготвяне на храни и всякакви области, с които гостите могат да влязат в контакт.

Нашият стремеж

Ние знаем, че един добър ресторант трябва да има една или повече уникални характеристики, които се открояват в съзнанието на клиента и са негово конкурентно предимство пред останалите. Ето затова ние се стараем да създадем идеалната атмосфера за Вашата романтична среща или вечеря, и да селектираме най-висококачествения персонал в града.