Организирани събития

Искате да организирате семеен или фирмен празник?

Ресторант-пицария „Вятърните мелници“ е чудесно предложение за романтична среща, купон с приятели, семейно тържество или служебен банкет. Разнообразните салони и кътове правят ресторанта многофункционален и подходящ за различни мероприятия. Всяко посещение в ресторанта оставя у гостите незабравими мигове от елегантния интериор, отличната кухня и обслужването на високо ниво. Така храненето се превръща в емоционално преживяване и откъсване от ежедневните проблеми.

Екипът на ресторант “Вятърните Мелници” организира моя рожден ден и останах изключително доволна! Всичко беше направено с много вкус и стил, а храна беше страхотна, горещо ги препоръчвам! – Анастасия Кузман

Опитният екип на „Вятърните мелници“ познава в детайли организацията на всяко събитие и е готов да помогне с добри съвети в подготовката на сватбено тържество, рожден ден, служебен банкет или друго събиране.

Важна част от организацията е съставянето на празничното меню. Ресторант-пицария „Вятърните мелници“ гарантира, че менюто ще бъде балансирано и пълноценно и гостите ще останат сити и доволни.

За присъстващите на партито деца ще се погрижи аниматор в детския кът. Вниманието на малките палавници ще бъде ангажирано с различни игри и забавления, а родителите им могат да ги наблюдават с помощта на таблет.

Салони в ресторанта

Ресторант „Вятърните мелници” дава възможност на клиентите си да изберат сами салона, в който биха искали да проведат празничното си събитие. Всеки салон предлага различна обстановка подходяща за различни събития.

Лятна градина

Предлага покрити сепарета, много зеленина, цъфнали цветни градини. Изключително подходяща за организирани тържества, семейни сбирки или за приятно похапване на вън.

Вътрешен салон №1: 70 места.

Предлага комфорта на стилен ресторант, съчетан с уюта и топлината от камината. Интериор е от камък, ковано желязо и стилни мебели. Стените са изписани с мъдри мисли и цитати на Мигел де Сервантес.

Вътрешен салон №2: 80 места.

С прекрасна атмосфера за семейни сбирки и фирмени партита. В салона се предлага караоке парти.