За нас

Ако сте нетърпеливи да опитате най - вкусната пица в София, заповядайте в Ресторант – Пицария „Вятърните мелници”. Заведението предлага обширно и модерно меню, състоящо се от различни видове салати, уникално крехки основни ястия, скара за познавачи, и най-добрите десертни изкушения в града. Ресторант – Пицария „Вятърните мелници” осигурява също богат избор от домашно приготвени пресни пици с пресни съставки. Насладете се на специална чаша вино с любимия човек, избрана от богатата винена листа с подбрани вина, подходящи и за най-деликатния вкус.

Накратко за нашия ресторант

„Вятърните мелници“ е ресторант-пицария, обединяващ Салон №1 със 70 места, Салон №2 с 80 места, Зимна градина със 100 места, Лятна градина, Кислороден бар и Наргиле кът. Проектът е подчинен на обща гастрономическа концепция, включваща традиционна и европейска кухня, с акцент върху италианските блюда.

Почитателите на месни ястия ще похапнат първокласно приготвено свинско, телешко, пилешко и патешко от листа с основните блюда и скарата за познавачи. Вегетарианците ще се насладят на вкуснo приготвени постни предложения в менюто на ресторанта. Морски дарове, речна и морска риба са другите апетитни изкушения за изтънчения вкус на гостите. Разнообразните салати, различните видове плата, разядки и брускети ще допълнят избора и на най-взискателния клиент. За почитателите на италианската кухня е предвидено богато меню от пици, прясна паста, фокача и десерти.

С грижа за децата

Семейства с деца са добре дошли! Тук ще имате възможността да се насладите на изискана атмосфера и апетитни ястия, докато децата Ви са отделени в развлекателен детски кът. Нашите малки гости няма да скучаят, заобиколени от най-интересните играчки, и забавлявани от професионални аниматори. Междувременно Вие ще бъдете спокойни за Вашите деца, тъй като ще можете да ги наблюдавате чрез предоставени от заведението таблети.

Кислороден бар

Ресторант – Пицария „Вятърните мелници” се гордее с уникални и единствени по рода си забавления, предоставени на нашите гости. За да се насладят пълноценно на усещането за свежест и пълен релакс, опитайте изкушенията от нашия кислороден бар. Вдишвайки концентриран кислород, Вие ще изпитате съживяване на тялото, което е съвсем ново и непознато чувство за всеки един от нас.

Ориенталски предложения

Любителите на ориенталските вкусове и наргилетата могат да се насладят на изключителна богата и разнообразна гама тютюн Al Fakher. А какво би било по-приятно от пълноценно време, прекарано с приятели над перфектно смесени напитки в нашия наргиле салон? Ако това ви звучи като перфектния завършек на работния ден или за добро начало на дългоочаквания уикенд, не се колебайте да посетите Ресторант – Пицария „Вятърните мелници”. Ние ще ви помогнем да преминете от обичайната си вечеря в ресторант, към едно изцяло ново ниво на усещания. Може да се възползвате и от нашето караоке, ако сте в настроение да се отпуснете и забавлявате истински.